Natrijev bikarbonat za hranu (natrijev hidrogen karbonat) koristi se kao sredstvo za dizanje kvasca u keksima, keksima, kruhu, kolačima, farsanu, jaggerima i slatkišima, djeluje kao pufer i sredstvo za karbonizaciju u pićima, elektrolita i otopina za rehidraciju te u proizvodnji paste za zube ili za pjeskarenje.
Natrijev bikarbonat za hranu (natrijev hidrogenkarbonat) koristi se kao sredstvo za dizanje kolačića, biskvita, kruha, kolača, farsana, jaggera i konditorskih proizvoda, djeluje kao pufer i agens za karbonizaciju u pićima, elektrolitima i otopinama za rehidraciju te u proizvodnji zubne paste ili za pjeskarenje.
V petek, 16. 8. 2023 bomo odsotni zaradi kolektivnega dopusta.
Ponovno začnemo z delom v ponedeljek, 19. 8. 2024.
U petak, 16. kolovoza 2024. izostat ćemo zbog kolektivnog godišnjeg odmora.
Počinjemo ponovno s radom u ponedjeljak 19.08.2024.
Web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Klikom na "Prihvati" pristajete na korištenje SVIH kolačića. Međutim, možete posjetiti svoje postavke kolačića kako biste osigurali kontrolirani pristanak.