099/236-0299
cro@tesi.si
    PON - PET  07:30 - 15:30

Upit

Kod nas nema pogrešnog pitanja!

 
 
 

Košarica

 

Br. produkata: 0

 
 

Informacije

Tehnični sistemi d.o.o.
Bizeljska cesta 85
SI-8259 Bizeljsko


Tel.: 099-236-0299 (hrvatski)
Tel.: 00386 (0)7 45 200 10
E-mail: info@tesi.si

 
 
 

Opći uvjeti

Opći uvjeti i odredbe web stranice pjeskarenje.hr sastavljeni su sukladno Zakonu o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje.

Opći uvjeti poslovanja odnose se na rad pjeskarenje.hr, prava korisnika i zaštitu osobnih podataka kupca.

Dostupnost informacija

Ponuditelj se obvezuje uvijek dostaviti kupcu sljedeće podatke:

 • identitet tvrtke (ime i sjedište, broj registra),
 • kontakt informacije koje omogućuju korisniku da brzo i učinkovito komunicira (e-mail, telefon),
 • bitne karakteristike dobara ili usluga,
 • dostupnost članaka (svaki članak ili usluga koja se nudi na web mjestu bi trebala biti dostupna u razumnom roku),
 • uvjeti isporuke predmeta ili usluga (način, mjesto i rok isporuke),
 • sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i moraju biti prikazane, jesu li već sadrže poreze i troškove prijevoza,
 • način plaćanja i isporuke,
 • vremensku valjanost ponude,
 • rok u kojem se još uvijek može povući iz ugovora i uvjeti za povlačenje; štoviše, također, ako, ako i koliko klijent vrati povrat sredstava,
 • pojašnjenje postupka žalbe, uključujući sve kontakt podatke o kontakt osobi ili kontaktu s kupcima.

Načini plaćanja

Davatelj usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

 • s gotovinom u vrijeme preuzimanja (nakon naplate), internetska cijena je također uključena u povjerenstvo Posta Slovenije za plaćanje platnog naloga (nalog za plaćanje)
 • prijenosom na račun Tehničkih sustava d.o.o, nakon sažetka narudžbe u
 • e-mail *
 • Transakcijski račun tvrtke: SI56 0237 3001 7511 146

* U avansima, kupac ne plaća nalog za plaćanje u poštanskom uredu Slovenije

Ponuđač izdavači fakturu kupcu na trajnom mediju s podjelom troškova.

Ugovor o kupnji (narudžba) pohranjen je u elektronskom obliku u sjedištu tvrtke Tehnični sistemi d.o.o. Kupac može zatražiti ponovno ispisivanje ugovora tražeći ga da: info@tesi.si. Ponovno ćemo poslati kupca (ugovor, fakturu) na željeni način - putem e-maila ili poštom.

Cijene

Sve cijene ne uključuju PDV. Cijene vrijede u trenutku dodjele i nemaju unaprijed određenu valjanost.

Cijene se primjenjuju u slučaju plaćanja s gore navedenim načinima plaćanja, podložno gore navedenim uvjetima.

Postupak kupnje

 • Redoslijed robe: kupac odabere željeni proizvod, ako je potrebno, a zatim klikne gumb "dodaj u košaricu". Neposredno nakon što je proizvod dodan u košaru, također je vidljiv u košari. Ovdje korisnik može odabrati proizvod u slučaju da odabrani proizvod ne zadovoljava svoje zahtjeve, kliknite gumb "ukloni" i proizvod će biti uklonjen iz košarice.

Također, kupac može nastaviti kupovati klikom na gumb "Nastavi s kupnjom". Kada klijent odabire proizvode koje želite da se pretplatite, ispunite tablicu pod koš sa svojim podacima i adresom na koju se šalju proizvode potvrđuje nalog klikom na gumb „Pretplati se”. Od trenutka kada kupac potvrdi narudžbu gumbom "narudžba", promjena narudžbe putem web stranice više nije moguća.

 • Narudžba pod obradom: Nakon podnošenja narudžbe, korisnik dobiva obavijest putem e-maila kako se narudžba obrađuje. Svaka promjena ili otkaz naloga može se obaviti u roku od 3 (tri) sata od potvrde narudžbe na webu i na kontakt e-mail adresu: info@tesi.si Prodavatelj će obavijestiti kupce o robi su dostaviti na e-mail adresu koju ste kupac je izjavio na nalogu.
 • Roba isporučena: pjeskarenje.hr, u dogovorenom roku, priprema robu, šalje i obavijesti kupca putem e-maila.

Pravo na povlačenje iz kupnje, povrat robe

Potrošač ima pravo u roku od 14 dana od dana primitka robe na tvrtku komunicirali (na kontakt e-mail adresu info@tesi.si Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota. Morate Javascript.) Za poništenje ugovora ili ugovora , bez razloga za njegovu odluku. Jedini trošak za potrošača u vezi s otkazom je trošak vraćanja robe. Roba se mora vratiti prodavatelju najkasnije u roku od 30 dana od otkazivanja ugovora (kupnja).

Dobivena roba mora vratiti neoštećena i neoštećena, osim ako je roba oštećena bez da je potrošač kriv.

Povrat plaćanja bit će izvršen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od primitka obavijesti o povlačenju. Povrat plaćanja izvršava se TRR kupcu.

Dostava

Pjeskarenje.hr će isporučiti robu ugovorenom partneru isporuke u roku od 3 radna dana.

Ugovor partner za isporuku je Pošta Slovenije, ali davatelj zadržava pravo da izabere drugu isporuku usluga, ako taj ugovor može biti dovršen učinkovitije.

Izjava o privatnosti

Za potrebe poslovanja pjeskarenje.hr prikuplja sljedeće korisničke podatke u trenutku kupnje:

 • ime i prezime,
 • adresa
 • država,
 • mail i mjesto,
 • telefon
 • email

Osobni podaci će se koristiti isključivo za ispunjenje i isporuku narudžbe (slanje fakture, a sve se odnose na ugovor), i drugo povezano s ugovorom i potrebne komunikacije.

Prikupljeni podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama. Kupac može u bilo kojem trenutku zatražiti pisanim putem da davatelj usluga trajno ili privremeno zaustavi korištenje ili trajno brisanje osobnih podataka i informacija o kupnji. Obvezujemo se da osobni podaci prikupljeni putem internetske stranice budu potpuno pohranjeni, zaštićeni i obrađeni od strane tvrtke Tehnični sistemi d.o.o. Sa svim stečenim osobnim podacima, operater stranice će postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1).

Online trgovina pruža sva potrebna tehnološka i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupnje. Prijenos osjetljivih osobnih i transakcijskih podataka na web stranicu provodi se u sigurnom načinu rada pomoću protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podaci se kodiraju do 256 bitnih ključeva prije nego što napuste preglednik i prenose se na naš poslužitelj u sigurnom obliku. To sprječava sustav presretanja vaših osobnih i transakcijskih informacija koje šaljete u vašu online trgovinu.

Obrazac za kontakt (Upit)

Osobni podaci će se koristiti isključivo za ispunjenje i isporuku narudžbe (slanje fakture, a sve se odnose na ugovor), a drugi povezan s ugovorom i potrebne komunikacije.

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 

Kontaktirajte nas

info@tesi.si